Dubus: Part of Anwar’s conspiracy to ‘kill’ Najib

 

This is an interesting revelation. Rocky’s expose on Dubus’s Liberation and the story is on the same avenue as Raja Petra’s attempt to rubbish Datin Seri Rosmah Mansor in the sordid attempt to ‘destroy’ public confidence on the upcoming Prime Minister Dato’ Seri Mohd. Najib Tun Razak has an uncovered twist conveniently attached to it. It boils down to a story of conspiracy.

It seems that Liberation paper is owned by Edouard De Rothschild, the Jewish financial baron from the high and mighty Rothschild family. They have been the ‘invisible hand’ in the western financial world, ever since post Battle-0f-Waterloo’s day.

The story of how the Rothschild empire started was about  crafty planning and manipulation. Nathan M. Rothschild apparently sent spies at the June  1815 Belgian battle which saw the final defeat of Napolean Bonaparte. That night, Rothschild’s spies rode and sailed back to London. By morning, he had the advantage of the actual news and manipulated it in such that he spread the news of Wellington’s humilaiting defeat instead. That saw a panic selling on the London Stock Exchange, which saw many companies’ shares crumbled. By mid day, the German born Jewish immigrant started to buy these profitable companies literally at a song. When the actual news of Wellington’s victory eventually reached Fleet Street, Rothschild was in control of the British Empire’s most wealthiest trading houses.

That was the beginning of the Rothschild empire. He and his children then onwards control much of the western world by financing all the governments. The legacy has been maintained till present day. This was the basis of Tun Dr. Mahathir’s reminder just before he left office, which the western world deemed as anti-semitic.

rothschild_edouard01

Edouard De Rothschild apparently has a close relationship with party-less Opposition Leader Anwar Ibrahim. They have been close friends since the former abuse-of-power convict was involved directly with the World Bank and International Monetary Fund. This is also the same time he made friends with Wolfowitz.

Anwar’s Neo Con Jewish connections are very clear. In fact, being the darling of the Jews, including the Zionists is so apparent. This is something Malaysians should probably be wary about. His ability to mount hate politics strategically using propaganda, is very much the integral part Jewish political bag-of-dirty-tricks, which the Americans are so famous more.

Anwar has been sordidly attempting to kill DPM Najib’s credibility since April 2007 Ijok’s by-election. This  was and is  still Anwar’s only hope to ascend back into power, especially PM ‘Flip-Flop’ Dato’ Seri Abdullah Ahmad Badawi’s leadership has been vehemently opposed and detest by so many Malaysians, including within the ruling party UMNO. Since PM ‘Flip-Flop’ Abdullah poor management and scandals of family and cronies are thought to be self-destructive, had opened Anwar & co. the opportunity to strategize and execute against destroying DPM Najib’s credibility and integrity, with one slanderous unmitigated accusation after another.

Apparently, damaged has been done. A sizable portion of internet savvy and educated Malaysians actually buy into these “conspiracy theories on Najib being an evil leader”. This is something uphill for DPM Najib and his people to undo. However, time is the best way to tell. The thirteen million Ringgit question is that, how much time  and opportunity does DPM Najib has before as the sixth Prime Minister and BN Chairman, he has to face an increasingly more informative Malaysian voters?

Malaysians should also never forget to include Anwar’s propensity to lie compulsively, despite his mesmerising oratory skills facade. Especially his ‘Black 14’ promises, which lead to the over-exposed-but-yet-to-be-fulfilled 16 September 2008 ‘coup d’etat’. His inability of tasting-his-own-medicine should also be considered, before Malaysians ever consider giving him any shred of power.

The speed of Dubus’s article in French being translated and uploaded to pro-Anwar Malaysian blogs simply proven the conspiracy theory. Malaysians should expect more, when Najib ascends to power soon and has to face the multiple high adrenaline by-elections.

These next scenes of the episode to ‘kill’ Najib should be another thread of conspiracy game that Anwar & co. will play, within the next three years. Drama King Anwar, being a master conspirator, had relied on the ‘conspiracy theory’ as his defense mechanism during the power-of-abuse and sodomy case trials. Again,  when the Saiful Bukhary sodomy trial will commence, the world should be expecting the same show-boating legal ‘tai-chi’ from their team of lawyers.

Published in: on March 6, 2009 at 10:56  Comments (18)  

The URI to TrackBack this entry is: https://bigdogdotcom.wordpress.com/2009/03/06/dubus-part-of-anwars-conspiracy-to-kill-najib/trackback/

RSS feed for comments on this post.

18 CommentsLeave a comment

  1. since big dog is/are so familiar with that damn far PERANCIS paper history,can u able to tel us the ‘invisible hand’ and the starting story of our so called mainstream paper like UTUSAN……..

  2. Bro,
    Kenyataan bersumpah Sirul ni pun “rubish” juga. Sebelum jadi betul-betul “rubbish”, boleh baca di http://perisik-rakyat.com/2009/03/salinan-laporan-polis-sirul-azhar.html

    Media (cetak/elektronik) mana dalam dunia ini bukan milik atau bukan dipengaruhi oleh yahudi? Kat Malaysia je kot yang bukan yahudi yang punya.

    Mana kita tau “Laporan Polis Sirul” ini benar (genuine)? Kita biasa tengok Laporan Polis. Biasanya ada logo dan tanda tangan pelapor dan pengambil/penemunramah report. Sekurang kurangnya, bukankah patut ada tandatangan orang yang membuat temuramah ini?

    Perlu mengesahkan kesahihan dokumen ini dahulu, barulah boleh berbicara.

    Kalau macam ginilah asas untuk kita buat kesimpulan, alamat tunggang-langganglah negara!

  3. Helo..Bro Najib memang pembunuh altantuya…kau orang aje yang bodoh berketuakan pembunuh…

    Says who???? RPK????

    Prove it, with evidence!

  4. Let the law decide. No one has to fear of any misdeed. Dato’ Najib should respond to this issue. If he wishes to deny then justify with facts not just running around with perceptions…

    Why should he? Isn’t the onus of the accuser to bring forth mitigating (not circumstantial) evidence, especially which can hold water tightly?

    If we were in Najib’s camp, we’d do the same; ignore! No time to entertain every damnest wild baseless accusations that comes our way.

  5. Bro,
    mungkin diorang terlupa mengimbas (scan) logo dengan sainnya sekali… sebab itu kenyataan bersumpah itu dikategorikan sebagai “rubbish”. Lepas ini kalau keluar yang ada sain dan logo, macam mana pulak? pada masa itu kita boleh kategorikan sebagai “genuine copy” kot.

    Bro,
    Saman saja pihak bertanggungjawab menyebarkan “rubbish-rubbish” ini. Sebelum “rubbish-rubbish” ini dicetak dan diedarkan di negeri Perak, di serata ceruk kampung di Sarawak, serta di jajahan dua bukit satu batang.ul

    Kalau nak sahkan, bawak Pesuruhjaya Sumpah la. Ataupun, sesiapa yang kena temuramah atau penemu ramah, pergi buat akuan bersumpah. Baru betul jadi dokumen sah dibawah undang udang. Masa tu, tiada lagi boleh dipertikaikan kewibawaanya.

    Setakat ini, apa Perisik Rakyat tu tampal, kami kira “karya fiksyen” sajalah……

    Buat apa nak saman? Ini taktik Anwar; lempor tuduhan liar, agar disaman dan boleh guna Mahkamah sebagai medan sarkas!

    Tak mungkin Dato’ Serti Najib sebodoh itu dan biorkan diri ter’perangkap’ dalam permainan Anwar, menggunakan Mahkamah sebagai medan sarkas!

    Anwar memang cari peluang cam gini. Dia tahu dia mesti kalah, dalam kes saman-menyaman ni. Macam dia saman Tun Dr Mahathir. Jadi bila kalah, mesti dia guna utk buat modal “Mahkamah zalim! Hakim di beli!”. Ini strategi Anwar untuk kelirukan rakyat dan memanjangkan ‘perang’ seberapa lama yang boleh. Masa adalah satu elemen dimana rakyat akan faham dan sedar siapa Anwar sebenarnya.

  6. Bro,
    haha haha haha sekarang ini akuan bersumpah pun dah jadi “rubbish”. Akuan Bala punya “rubbish”, akuan RPK punya pun “rubbish”, akuan Ketua PKR Bahagian Ipoh Barat punya pun “rubbish”, akuan Kapt (B) Zahar punya pun “rubbish”, akuan bersumpah mata lebam pun “rubbish”, akuan bersumpah Dr Mohamad Osman pun “rubbish”. Agak-agaknya pesuruhjaya sumpah yang digunakan oleh mereka ini tidak diiktiraf, sebab itu semua akuan bersumpah ini jadi “rubbish”.

    Kalau perkara yang dituduh tidak benar,inilah peluang keemasan untuk saman-menyaman. Biar muflis semua pemimpin PR. Biar semua tidak layak bertanding dalam pilihan raya atau hilang kelayakan sebagai MP atau ADUN. Baru senang parti saudara memerintah.

    No futher comments.

    Isu yang dibangkitkan ialah kesahihan Laporan Polis, yang sepatutnya tertera logo pasukan. Namun, ianya tidak kelihatan. Maka kesahihan diragukan.

    Sesiapa pun boleh membuat akuan bersumpah, termasuk perkara perkara yang disifatkan sebagai “rubbish”. Hanya sebab ujud akuan bersumpah, tidak bermakna ianya benar.

    Baguslah kalau tidak mahu komen lagi atas isu ini. Ianya hampir menjadi ‘spamming’.

  7. RPK tu saya rasa mengalami sakit jiwa. Mintak tolong sesiapa yang rapat dengan dia pujuk dia jumpa doktor di Hospital Bahagia. Mungkin boleh membantu dia…

    Thanks

  8. mentel nampak sangat yg hang seorang bolih menyelamatkan RPK.Only hope jgn ada antara kita ada adik atau kakak kena c4.

  9. mula terbaca nama arnoud dubus dlm blog rocky bru… ingatkan nick name terbaru Anwar Ibrahim … rupanya memang betul wujud … tapi muka jambu-jambu … kakaka patutla peminat Anwar …

  10. […] and Anwaristas have been crafting all the way since Ijok by-election two years ago. Even to a point using the Jewish Neo Con network to realise this. An incurable show off, Anwar Ibrahim will definitely capitalise on this when  […]

  11. […] gross indecency of Anwar and Anwaristas to ‘politically kill’ Dato’ Seri Najib and able to ascend the partyless Opposition Leader into power is pure anarchy behaviour. This […]

  12. […] perlu diambil perhatian serious, terutama apabila beliau didukung Yahudi Neo Con, Zionis Israel dan media Barat. Untuk mengekalkan momentum ‘drama’ agar dasar dan perubahan yang dijanjikan sentiasa segar […]

  13. […] around the corner. This is typical of Jewish No-Con agent provocateur, who is fully backed by the Jewish controlled Western media. Possibly related posts: (automatically generated)Chin Peng denied return…Communist leader wants […]

  14. […] more from the original source: Dubus: Part of Anwar's conspiracy to 'kill' Najib « The “thirteen … Comments […]

  15. pembunuh altantuya ada kemungkinan datuk shafie apdal,penghasut.
    sebab keturunan mereka badjau yang asal-usulnya tiada agama.kalau pergi filipina mereka jadi kristian,(see badjau batanggas-wiki)
    kalau datang ke malaysia mereka jadi islam.agar mudah untuk dapatkan kad pengenalan.
    apa dah jadi dengan orang semenanjung yang tidak dapat mengawal kerajaan malaysia tanpa pertolongan orang-orang badjau?
    badjau asal dari sabah,dan menteri perdagangan malaysia, yang naib presiden umno juga dan menteri seni dan budaya georgetown,adalah orang badjau.
    tahu tak betapa besar kuasanya menteri perdagangan?kamu pun boleh dijualnya.

    adakah apa-apa dendam between anwar ibrahim and najib razak? ada atau tidak, kenapa kah setiap pembesar negara malaysia kena fitnah?
    adakah mereka diapi-apikan? agar orang badjau senang ambil kesempatan masuk.

    perhatikanlah sesiapa yang mendapat kesempatan di tengah perbalahan,itulah dia yang menginginkan.hajatnya dikabulkan setelah buat beberapa pengorbanan.

    datuk shafie apdal, memilih parti yang kuat.
    dan di semenanjung malaysia bn pun dah kalah dengan izin tuhan.tetapi di sabah dan sarawak kemenangannya,sebab membeli rakyat filipina dengan mykad.

    jadi datuk shafie datang mmenagih,kalau bukan sebabnya sudah tiada kerusi,dia mendapat kekuatan dan jadi harapan.ada kemungkinan, dia akan perolehi kejayaan.
    dan rakyat semenanjung malaysia badjau telah pun kalahkan.

  16. […] internet savvy Malaysians, on behalf of Master Anarchist Anwar “Drama King” Ibrahim. Anwar alre got his Neo Con Jews controlled media to assist in the ‘political assassination’ PM […]

  17. […] and New York City. New Con Jewish controlled western media have been very active in their effort to rubbish Malaysia, especially on Federal Government leaders in the eyes of the international […]

  18. […] They would carry out his agenda, even to a point from far away. Case in point is the article by Dubus via French publication, Liberation. Anwaristas also resorted to techno-cyber anarchy, in the attempt to destabilize the country […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: