DAP chauvinism: The rakyat’s wrath against tyrants

The recent developments of DAP’s politics escalate into a very tricky turn. Both in Pakatan Rakyat controlled Penang and Kedah, the rakyat is rising against the DAP chauvinists, who are actually tyrants of power.

The Star has the story in Kedah:

Friday July 3, 2009

‘DAP not getting due respect from the Kedah govt’

PETALING JAYA: The Kedah DAP pulled out from Pakatan Rakyat because it is not getting any respect from the PAS-led state government, party secretary-general Lim Guan Eng said.

The party, he said, was concerned with the issue since it was prompted by the state Pakatan Rakyat government’s failure to give equal treatment to all Kedahans.

“The Kedah DAP had never sought any titles or Datukships but had been unhappy with the lack of respect accorded by PAS to DAP in Kedah, unlike the respect accorded to PAS in Penang,” he said in a statement.

Guan Eng was reacting to the decision by the Kedah DAP on Wednesday, creating a new crisis for the Opposition pact.

He said the breakdown of trust between Mentri Besar Datuk Seri Azizan Abdul Razak and the Kedah DAP was a serious matter as it signalled a complete lack of respect by the state government towards the DAP.

Guan Eng said he would normally oppose such a move, especially when it was based on a single issue and if there was still room to rectify the situation.

However, he said the desperate nature of the situation and the breakdown of trust between the Kedah DAP and the Mentri Besar warranted a central executive committee meeting to be convened.

“All implications will be reviewed and studied,” he said, adding that a decision would be made whether to endorse the move.

He said he would only call for the CEC meeting after he had received the official letter confirming the Kedah state committee’s decision to tear down the illegal pig slaughterhouse.

Party adviser Lim Kit Siang described the Kedah DAP’s decision as the pact’s “second crisis of confidence.”

He had described the tension caused by the unity talks proposal between PAS and Umno as the first crisis faced by Pakatan.

He expressed shock and surprise at the decision by the Kedah DAP but said the Pakatan leadership would have to take steps to resolve it.

The elder Lim said he would meet Kedah DAP members during the weekend to look into the decision made by the state council.

“There is undoubtedly considerable frustration and exasperation felt by the Kedah DAP that their views have not been taken seriously. This is something we need to look into,” he said.

Asked if this could result in Pakatan losing Kedah, he said: “We don’t have to share our worries in public, do we?”

Other Pakatan leaders, meanwhile, have scrambled to play down the matter, saying that it did not mean that the pact was disintegrating.

Opposition Leader Datuk Seri Anwar Ibrahim said he had been informed by Azizan that they have taken the necessary action to provide an alternative site for the abattoir.

“I believe we can still discuss this issue to resolve it,” he said at the Parliament lobby.

 ***************************

The Star has the story about how Penangites are furious about the non-Penangite DAP Government:

Friday July 3, 2009

Residents threaten to sabotage heritage status if state fails to stop demolition

GEORGE TOWN: Angry residents of Kampung Buah Pala have threatened to send a letter to Unesco to revoke George Town’s World Heritage Site status should the state fail to stop their village from being demolished.

Kampung Buah Pala Residents Association chairman M. Sugumaran also warned that villagers would bring their cows to Chief Minister Lim Guan Eng’s office if he refuses to meet them to discuss their plight.

The villagers, he said, had sent a letter to Lim seeking an urgent meeting.

He claimed the state was “killing” the living heritage of the village, popularly known as Penang’s High Chaparral.

“The war has just begun. Look at what happened when the bailiffs came to serve the notice and imagine what will happen on Aug 2 when the grace period given expires,” he told a press conference after bailiffs who had come to post notices left the village yesterday.

There was a tense moment when three bailiffs arrived at about 11.30am with two court officials and an official from the developer, Nusmetro Ventures.

Villagers started shouting and tried blocking the entrance. Police personnel then escorted Nusmetro Ventures executive director Thomas Chan away.

The bailiffs began putting up the eviction notices on the gate, trees and posts but residents tore down some of them later.

Claiming irregularities in the notice served, Sugumaran said it was directed to 41 temporary occupation licence holders when Lim said there were only 23 families.

Lim said in a statement that it was wrong for the developer to fan fear among the villagers by threatening to evict them when the one-month grace period would expire only on Aug 2.

The developer, he said, should continue to find a way to reach a win-win solution.

He also said the state would not “take a single cent” of the goodwill payment as proposed by the developer unless the villagers agreed to the compensation.

Gerakan Youth chief Oh Tong Keong, meanwhile, said Lim, instead of taking measures to help the affected villagers, was focusing on bad-mouthing the previous Barisan Nasional state government, Hindraf and everyone else except his government and party.

*****************

The fact is that, the PAS Kedah Government is acting on the aspirations of the majority of Kedahan, who are Malay Muslims. This illegal pig slaughterhouse is a long outstanding issue and ample notice was issued. DAP, typically like chauvinists, want to look at it from the angle of the minorities being treated unfairly and victimised by the majority, without taking into consideration the aspirations and sentiments of the majority. Pig is a known major no-no to the Malay Muslims.

On the other hand in Penang, when in power, the DAP arrogantly couldn’t care less about the feelings and sentiments of the minorities. DAP who used to be ‘champions of the little peoples’ right’ is now showing their actual true colours: They are tyrants!

The fact is that, when push comes to shove, DAP people are just chauvinists and given power, they become tyrants. They actually have the propensity to capitalise the ‘draconian laws’ that they vehemently oppose when they did not have the power. And they are an important partner of the Pakatan Rakyat regime. Through DAP, PAS and PKR manage to obtain support from the Non Malays and often they are the deciding factor.

Now is a crossroad for the ‘infant and strange bedfellows’ PR regime. Will the DAP remain loyal to the ‘unholy alliance’ with the other PR partners, which is proven to have very adverse aspirations besides toppling the UMNO led BN Government?

The fact is that DAP got more than what they started out to achieve. Penang was a dream state, all the way since 1986. After three failed attempts of ‘Tanjong’ projects, which the last was in the April 1995 General Elections, DAP came to realise it is very difficult to realise to capture the second most wealthiest state in the Federation of Malaysia. The opportunity arises at the 8 March 2008 12th General Elections, where a sizeable group of Malaysians are simply fed up with PM ‘Flip-Flop’ Dato’ Seri Abdullah Ahmad Badawi’s poor leadership.

Now these ‘strange bedfellows’ are backstabbing each other and their ‘un-holy alliance’ is cracking up. When the PR ship starst to sink, these DAP chauvinists would most probably scuttle their attempt to cling on the last shred of  power that will ever be in their hands. The likeliness that they play the racial card to stir sentiments, incite and eventually rise above the occassion when chaos and pandemonium takes place, is reasonably high. After all, they are the ‘master planners’ behind the 13th May 1969 bloody racial riots.

Multi racial Malaysia don’t want chanuvisnitically tyrants like DAP.

God help us……………………………………

Published in: on July 3, 2009 at 07:54  Comments (21)  

The URI to TrackBack this entry is: https://bigdogdotcom.wordpress.com/2009/07/03/dap-chauvinism-the-rakyats-wrath-against-dap/trackback/

RSS feed for comments on this post.

21 CommentsLeave a comment

  1. Apa dah jadi dengan Kerajaan PAS Kedah,MB Kata dia tak suruh roboh RUMAH SEMBELIH BABI HARAM di Kg. Berjaya.Yang pi roboh ialah kakitangan Bandar Raya ALor STAR,depa ni kerja bawah Kerajaan mana ? mungkin dibayar gaji oleh Kerajaan LANGIT AYAH PIN kot ?

    MB kata lagi kerajaan Pas dah lulus tempat baru untuk dijadikan rumah sembelih BABI di Daerah PENDANG ? Kerajaan Pas lupa ka Daerah Pendang penduduknya 95 peratus orang MELAYU beragama ISLAM.

    Daerah Pendang terdapat banyak pondok dan ramai tok guru tersohor datang dari PENDANG,kalau tak percaya pi tanya Dato Kadir Jasin.

    Mungkin Kerajaan PAS nak jadikan Daerah Pendang sebagai pusat ternakan dan sembelih BABI terbesar di Malaysia.Nanti kita beri nama baru kepada kedah iaitu KEDAH DARUL BABI.

    Wahai anak anak Pendang sanggupkah anda semua lihat kampung kamu dipenohi oleh najis najis babi ?

    Anda semua Pengecut jika takut keluar beramai ramai menentang keputusan Kerajaan Pas untuk menjadikan Pendang Daerah sembelih BABI.

    Sebagai orang Islam ADAKAH ANDA SANGGUP BERSEKONGKOL DENGAN KERAJAAN YANG TIDAK MENGHORMATI AGAMA ISLAM ?

    Kalau anda masih taksub dengan Kerajaan yang tidak mahu dengar suara RAKYAT,keNERAKA JAHANAMLAH TEMPAT ANDA SEMUA !

    • Betul gak. Dulu berguling-guling kat jalan.

  2. Kerajaan BN telah jual ekuiti 52 billion yang merupakan ekuiti 30% hak bumiputra sejak DEB dilaksanakan. Sekarang hanya tinggal 2 billion, di mana 52 billion wang tesebut. UMNO telah mengkianati Melayu

    • Kalau duit derma tsunami pun boleh lesap (lebih dr RM 1 juta), apa tah lagi berbilion-bilion. Kononnya duit tu diedarkan kepada pelbagai agensi kerajaan.

      • Ini bukan 1 juta, ini adalah RM 52000 juta (LIMA PULUH DUA RIBU JUTA RINGGIT) lesap oleh UMNOPUTRA dengan mengkianati Melayu lain yang masih miskin dan ketinggalan. Kononnya mereka memperjuang untuk melayu tetapi Melayu yang menjerit memberi sokongan, UMNOputra yang mendapat semua duit. Ini tidak boleh dibiarkan berlaku, tiada makna hanya 1% Melayu kaya tapi 99% Melayu menderita kerana UMNO.

      • Maksud saya kalau SATU JUTA POINT TIGA pun dah sawan, ini kan pulak berbillion-billion. The Malays in UMNO kan dia orang syok-syok pilih sendiri. Ada losers, ada corrupters, ada nonperformers, ada penyangak, dll. Segelintir kecil sahaja yang honest and hardworking. They’re being outnumbered and thus, shoved aside. What can we really expect from these… geez…tak tau nak panggil dia orang ni apa nama. At a loss for words. All adjectives seem too nice for these “looters” (there!).

    • Apa banggang ko ni???

      Duit sampai RM 52 b, camana boleh tak mungkin BN boleh jual cam gitu ja!

      Tak mungkin tak da audit dibuat!

      DASAR BERUK PR! BODOH NAK MAMPOS!!!!

      • Setuju..

        BODO BANGANG NYER PUAK PR…

        DIORANG KALAU BERCAKAP MMG TAK PAKAI OTAK..

        PAKAI KEPALA JUBOQ

  3. Kiss my ass DAP.

  4. PAS has nobody else to blame but themselves for joining the PR. They fell for Brader Anuar’s janji-janji manis. PAS leaders are sincere lot (ini pun Allah je yang tahu siapa yang ikhlas, siapa yang tidak) but outside of Kelantan they have shown themselves to be politically gullible. PAS has it easy in Kelantan for a long, long time and they think they’ll have it easy at national level too. They have problem understanding why some Malays are not supporting them. Personally speaking, I refuse to support them selagi they “menari tango” dengan DAP. Berbelit-belit and tunggang terbalik. The other reason is this name-labelling business (e.g. kafir-mengkafir, setan, Chin Peng, etc.) is so unbecoming and not refined. Reflects badly on the religion. BTW, I’m not enchanted with UMNO either. Apa la nasib Melayu dapat pemimpin macam ni sokmo? Dulu Dollah; now Najib. Duh!

  5. […] dream that had the nation rocked for almost a decade. Soon, he found his allies in the shape of a Chauvanist Chinese Party and a desperate conservative Muslim-based Party. With the election around the corner, they formed a […]

  6. Haramkan DAP.

    • Tak payah lah haram kan DAP. Jgn undi dia sudah.

  7. Ada org Melayu Pulau Pinang dan Perak undi DAP dlm PRU 12. Mereka adalah PENGKHIANAT BANGSA SEBENAR!!!!

    Padan muka Melayu Perak, Cina yg support kominis diberikan tanah 999!

    PI LAH UNDI DAP LAGI!!!!!

    BODOH NAK MAMPOS!!!!

    P/S: UNDI PKR SAM CAM UNDI DAP!

    PARTI PENGKHIANAT BANGSA & NEGARA!!!!

  8. Guan Eng, last night was very cheeky. He got the face to tell the Federal Government to PAY the compensation for the Kampung Buah Pala people! peh.

    u shit in there. people smell it and hate it. then u ask other people to wash it for u?

    this guan eng is nothing but an opportunist. if u say can do better then why not u do urself? hes not even a penangites for petes sake! DAP will argue on people coming from anywhere not an issue as long as can adminster well.

    i am sorry, but Guan Eng is not a well adminstrator. and hes not from penang so sentimential incidents like Kampung Buah Pala is just another business for him.

    I can tell him what to do, but first give CM post to me.

  9. Bro bigdog, kupasan anda tentang DAP memang tepat cuma sudah lamapun sedia maklum oleh kita, tetapi saya rasa anda tak nampak semuanya. Ada beberapa persoalan yang ramai tak sedar,dan kalau difikirkan memang sesuatu yang sepatutnya kita boleh jangkakan.Antara persoalannya :

    1. Kenapa baru sekarang DAP menunjukkan sikap sebenarnya?Kenapa tak dulu sewaktu pakatan rakyat ditubuhkan? Adakah kerana DAP merasakan sekarang ini mereka sudah dapat dan berjaya dengan apa yang mereka perjuangkan setelah beberapa siri pengumuman kerajaan mengurangkan hak bumiputera ?

    2. Kenapa atas isu remeh, hanya isu babi, DAP mula menunjukkan taring mereka, kenapa bukan atas isu2 lain ,sedangkan dah beberapa kali sebelum ini Pakatan Rakyat berselisih faham atas beberapa isu ?

    3. Kenapa sebuah pakatan, yang ditubuhkan atas nama rakyat, Pakatan Rakyat, tergamak mewarwarkan mereka tidak begitu bersefahaman menjelang pilihanraya kecil di Manek Urai? Kenapa tidak selepas pilihanraya tersebut? Adakah ini sebenarnya bermaksud DAP sebenarnya lebih yakin dengan UMNO dari PAS untuk memerintah ?

    4. Kenapa DAP yang memerintah di Pulau Pinang atas nama pakatan rakyat,tiba2 tidak peduli dengan nasib masyarakat india di Buah Pala dan dengan slumbernya suruh kerajaan persekutuan selesaikan ? Tidak takutkah mereka rakyat membenci mereka dan tidak mahu mengundi mereka lagi pada pilihanraya umum selepas ini ?

    5. Kenapa baru sekarang DAP berani membantai rakan2 pakatan mereka secara terang-terangan dalam media ?

    Saya rasa jawapannya mungkin ada dalam kupasan bro bigdog,iaitu apakah matlamat asal perjuangan DAP iaitu sebenarnya mereka berjuang untuk mendapatkan hak mereka tidak kira melalui kerajaan ataupun membangkang kerajaan.Dengan larinya banyak pengundi Cina amnya dalam pilihanraya yang lepas kepada DAP,kerajaan sudah sedar dan mula mendengar keluhan masyarakat Cina.Untuk memastikan permintaan2 lain mereka terus ditunaikan oleh kerajaan, DAP mungkin merasakan mereka perlu lebih tegas dalam pendirian mereka, dan walaupun dengan ketegasan ini, rakan2 pakatan mereka mungkin tidak ingin bersama lagi,mereka sanggup.Mereka mungkin kehilangan kuasa,namun mereka tidak kisah kerana itu bukan matlamat asal perjuangan mereka.Apatah lagi Perak pun bukan lagi di bawah kuasa mereka dan Selangor telah ada segalanya dan sangat stabil diperintah pakatan rakyat diterajui PKR bukan PAS.

    Namun,usahlah membenci mereka,kerana orang melayu perlu buktikan kita tidak bersifat perkauman,zaman sudah berubah Malaysia memang terdiri daripada masyarakat berbilang kaum.Kita hanya perlu jadikan perjuangan mereka sebagai aspirasi kita,tidak semestinya perlu sama parti politik,tetapi masyarakat melayu hanya perlu bersatu tak kira berbeza ideologi apabila memperjuangkan hak-hak kita dan meningkatkan lagi ekonomi orang melayu bersama.Sekian..

  10. Kerajaan Selangor telah membonbgkarkan bahawa Khir toyo memiliki rumah yang bernilai sekurang-kurangnya 24 juta ringgit. Bagaimana seorang menteri besar boleh membolot 24 juta selama 8 tahun sebagai menteri besar. UMNO memanglah perompak kekayaan Melayu atas nama Melayu. Kebanyakan Melayu tetap miskin dan ketinggalan kecuali UMNOputra yang menjual Melayu atas nama DEB

  11. Gerakan Gesa MB Kedah Siasat Dakwaan Kuil Dan Tokong Akan Diroboh

    ALOR SETAR, 6 Julai (Bernama) — Pemuda Gerakan Kedah menggesa Menteri Besar Datuk Seri Azizan Abdul Razak menubuhkan sebuah badan bebas bagi menyiasat dakwaan DAP kononnya kerajaan negeri telah membuat keputusan untuk merobohkan sesetengah kuil Hindu dan tokong Cina di negeri itu.

    Ketua Pemuda Gerakan negeri Tan Keng Liang berkata Azizan harus mengambil langkah segera untuk menyiasat dakwaan itu yang dianggap sangat serius dan hasil siasatan itu haruslah diumumkan.

    Baru-baru ini, Pengerusi DAP Kedah/Perlis, Thomas Su mengulangi dakwaannya yang beliau mempunyai maklumat mengenai keputusan kerajaan negeri untuk merobohkan sesetengah kuil Hindu dan tokong Cina setelah Azizan mengatakan bahawa sebagai Menteri Besar beliau sendiri tidak tahu menahu mengenai keputusan itu.

    Tan berkata Menteri Besar sepatutnya mengambil serius perkara itu dan bukannya menuduh DAP sengaja menimbulkan kebencian pelbagai kaum apabila membangkitkan isu itu.

    — BERNAMA

  12. mantep bener bro not much know about this article but i’m very enjoy reading your post thanks for sharing bro

  13. […] that the DAP Leaders would do very little to ensure for the defense of the realm. Do not allow the rakyat go on the wrath just because of some Chauvinist. The majority, which include the Chinese who are pro-nationalist instead of the pro-socialist […]

  14. […] Kampung Berjaya Pig Slaughterhouse, Kampung Buah Pala and Selangor Pakatan Rakyat […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: