Blogs under attack?

We are not sure. Is it the Blogspot platform? Is it specific blogs? We are unable to access the blogs that are in our daily cyber-reading diet. All of these blogs now only reflect the Wednesday 11 May 2011’s or earlier postings.

On late Monday afternoon, we discovered blog Marahku was hacked. Along was a motoring blog.

Apparently, the blogs using WordPress platforms are not affected. We hope its just a technical glitch and the blog enablers are able to rectify these issues fast. A lot of information needed to be disseminated, soon.

Coincidentally, 11 May 2011 is UMNO’s 65th anniversary.

Published in: on May 13, 2011 at 17:27  Comments (13)  

The URI to TrackBack this entry is: https://bigdogdotcom.wordpress.com/2011/05/13/blogs-under-attack/trackback/

RSS feed for comments on this post.

13 CommentsLeave a comment

  1. At least 4 that I know have Blogger problems.

  2. It’s a Google/Blogger problem. Most blogs hosted on blogspot are suffering outages since yesterday.

    • Yes, it seems to be Blogger.com problem. According to this post, the reasons given were blogger.com is under scheduled maintenance and that a new and improved version is due soon.

      Yet it’s strange that Bigdog was able to post his article about 30 minutes ago, which means that he was already able to access his blogger dashboard, whereas I and some of my friends still haven’t been able to do that.

      Stranger still, Blogger has been down for far longer than expected. Something is not right here?

    • Some rats biting the cables somewhere?

    • Sorry, Bigdog is using wordpress, so no problem for him.

      • That’s right. Four years of trouble free blogging, 1,380 articles & 15,000 comments so far.

        Thank you all.

  3. now..uc…now..udont
    n…i..tot…i..was,,dreaming…

  4. Oleh kerana Blogspot dah tergendala, maka saya terpaksa singgah disini sekejap. Hari ni saya nak merungut tentang pentadbiraan Dato Sri Najib Tun Razak yg lebih teruk daripada pentadbiraan Tun Abdullah Ahmad Badawi.

    Kalau kita nak te”rasa” mood rakyat ia cukup negatif. Sehingga ada yg sanggup mahu Tun Dr Mahathir kembali menerajui pimpinan negara kerana yg mengganti beliau semuanya lembik dan dayus.

    Tetapi oleh kerana usianya yg sudah lanjut, maka mungkin permintaan ini sekadar angan angan Mat Jenin. Kalau tidak, ganti Najib dengan Hishamuddin. Biar negara kembali aman.

    • Bagi hujah hujah la, kawan wei. Jangan tomah tomah saja.

      Hujah tu maknanya kata kata yang boleh menyokong tohmahan ko. Sebab sebab ko cakap gitu. Angka angka, data kalo ada.

      Kalau tak, nampak mcm ko keluar pendapat ko saja. Yang janggal pulak tu. Main “rasa” saja pulak.

      Mcm gitu, budak pun boleh buat. Mcm ngata orang saja. Takda alasan atau apa.

      • Dulu sebelum UMNO kecundang di 5 negeri campur 1 WP ada tak “data”? Kah kah kah. Kalau nak data, kita boleh rujuk ke Zentrum ke Merdeka centre? Satu pesimistik. Satu optimistik. Campur dan bahagi dua.

        Aku berdasarkan tanggapan ni melalui perbualaan dengan rakyat mahrean. Harga ayam dah naik. Kao semua yg jutawan mana terasa.. Masa Dr Mahathir, kalau pesan KFC boleh pesan Bucket. Masuk Pak Lah, pesan Family Meal Plate. Sekarang, aku rasa kalau nak beli KFC, sekadar mampu tiga ketul je dengan kentang putar. Tu utk satu keluarga, bukanya sorang

    • Both the cousins are very good examples of what a sissy is. Another lembik in power. But this one is takut bini.

  5. Blogger is currently unavailable

    Blogger is unavailable right now. We apologize for this interruption in service.

    Please visit Blogger Status for additional details.

    Itu mesej dr admin Blogger.com/// Blogger dalam keadaan pegun, boleh baca saja tak boleh update!

  6. Ucapan Tahniah kpd Bro
    kerana mendedahkan perihal Kristain DAP di Penang.

    Actaully there are a lot more that people should know about Penangite. As Penang used to be my main waterhole, pendedahan however small it is, is compulsory.

    Your exposure memang “ada asas”

    Frm HHalem
    Good luck Bro.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: