Mukhriz: Help us to stock up Blood Bank

ANSARA President Mukhriz Mahathir handing over his own pint of blood to the National Blood Bank representative

“This is the sixth time ANSARA is doing this. We welcome any parties or individuals that is willing to drive for our annual Pre-Ramadhan Blood Donation campaign“.

Persatuan Bekas Pelajar MRSM Malaysia (ANSARA) President Dato’ Mukhriz Mahathir, spoke to media while donating blood in AEON Jusco AU2, Setiawangsa, Kuala Lumpur. This is his sixth time donating blood during the annual campaign, usually done the weekend before Ramadhan. The purpose is to top up for National Blood Bank for the month of Ramadhan, where the amount collected is lowered compared to the increased demand.

Mukhriz donating blood, sixth time for six consecutive year

“Donating blood is something everyone could do. It is costless, and yet it is very valuable”.

ANSARA is co-organising with AEON Co. Bhd, and National Blood Bank provide the expertise and equipments. It is done simultaneously in 31 locations nationwide. So far in previous campaign, over 29,000 pints of blood were collected from the public. Amongst some NGOs which participated in this campaign Sathiya Sai Baba, Asputra, along with corporate entities such as Penang Development Corporation, Port of Tanjung Pelepas, Taman Tamadun Islam, Hospital Penawar and Sabah Credit Corporation.

Mukhriz also thanked everyone for their support and assistance in this campaign.

Published in: on July 15, 2012 at 14:00  Comments (11)  

The URI to TrackBack this entry is: https://bigdogdotcom.wordpress.com/2012/07/15/mukhriz-help-us-to-stock-up-blood-bank/trackback/

RSS feed for comments on this post.

11 CommentsLeave a comment

  1. Ini lah umno.

    Dah habis ambik duit rakyat, darah rakyat dia mintak. Dah kenyang tu, kasilah darah sendiri!

    Reformasi! Takbir! Malaysian malaysia!

    • Haha, ini nampaknya orang PKR.

      Apa kah rakyat mahu darah Anwar? Tak kah bergelumang dengan RM3 billion duit yang bekas Pembantu dia kata di kumpulnya di masa dia Menteri Kewangan? Dan di ceritakan oleh Ummi Hafilda, yang tahu banyak hal dia?

      Reformasi takebeer. Jenis yang mahukan Malaysian Malaysia selalunya tak beer. Kamu Cina DAP ke?

      • Anwar Al-Bontoti tak boleh derma darah, walaupun dia nangis keluar ayor mata darah tetap dia tak layak menderma. Sebabnya? Dia pernah layan pelacor China Doll, jadi dirinya diketagorikan sebagai penderma berisiko.

    • Apa la lu?

      Tahun 2007 ronnie liu derma darah dlm program ni

      • dia buat suka sendiri ke? atau “Uderworld characters” yang ADUN PKR dan MP bekas DAP cakap dia jumpa di Ibupejabat Kerajaan Selangor tu arahkan dia?

        btw ni dekat PRU13 ni, dia tak derma lagi ke?

  2. Dapatkanlah banyak-banyak dari anjing gemok yang kuat makan dari keparat UMNGOK.

    • Si paneh miang ni dah gatal agaknya. Nak “mengawan” agaknya. Kena sekali di belakang oleh BD baru tau kau.

    • cakap macam budak kechik begdoh inikah standardnya ?

      • tak pernah masuk sini, sekali masuk nak cakap mcm budak pandai. kau budak sekolah ke?

  3. Apa le korang ni… Pekara yang baik macam ni pon nak di politikkan. Kan bagus…sekarang ANSARA dah buat… Org UMNO dah buat…PAS, PKR, DAP, MIC and MCA bila lagi ?

    • Michelle sayang,

      Kalau tak mahu di politikkan, jangan lah sebut parti parti politik tu, yang.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: